Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

M.M.Lj. [ Klix ]

22. 05. 2024. 17:24 >> 17:30

ODBACILA OČEVO PREZIME

Tom Kruz pored Suri ima još dvoje djece sa kojima je blizak

Holivudski glumac Tom Kruz otac je troje djece, a sa 18-godišnjom kćerkom Suri koju je dobio sa Keti Holms nema nikakav kontakt.

Dok je bio u braku s Nikol Kidman, usvojio je dvoje djece, sina Konora i kćerku Izabelu.

Najvjerniji svom ocu je Konor, koji je nakon razvoda svojih roditelja odabrao da živi s njim i prekinuo je kontakt s majkom, baš kao i njegova sestra, a Tom ih je oboje odgojio kao sajentologe.

Do danas odani kontroverznoj crkvi čuvaju svoju privatnost daleko od očiju javnosti. Konnor se češće s ocem pojavljivao u javnosti, a posljednji put prošle godine na promociji najnovijeg nastavka franšize "Nemoguća misija" u Njujorku.

O Konoru je poznato da živi u sajentološkoj zajednici u Floridi, a bliski izvor otkrio je i da tamo vodi jednostavan život.

"Živi sam u kući u sklopu sajentološke zajednice. Život mu je ribolov. Ima puno prijatelja među kojima je omiljen", rekao je izvor za Dejli Mejl, čemu svjedoči i Konorov profil na Instagramu, na kojem najčešće objavljuje fotografije iz ribolova.

Konor se okušao i kao glumac, pa se pojavio u dva filma, akcionom trileru "Crvena zora" iz 2012. godine i drami "Sedam duša" iz 2008. godine, u kojoj glavnu ulogu ima Vil Smit.

Podsjetimo, Tom Kruz i Nikol Kidman svojevremeno su bili jedan od omiljenih holivudskih parova. Vjenčali su se 1990. godine i u braku su proveli 11 godina.

Između para stala je Tomova religija, sajentologija. Nkol je oduvjek odbijala da postane sajentološkinja jer joj se nisu sviđali stega i pravila koja se nameću, pa je Tom počeo da se udaljava od nje.

Kao zakleti sajentolog, Tom je odlučio da će i njihovu djecu da odgoji u skladu s tom religijom, pa je tako i bilo. Bela i Konor odjednom su svoju majku, ženu koja ih odgaja, počeli da  nazivajui "supresivnom osobom", što je službeni sajentološki termin za osobe koje nisu vjernici, odnosno nisu članovi zajednice sajentologa. Prema njihovom vjerovanju, sajentolozi bi trebalo da izbjegavaju svaki bliži kontakt s osobama koje su supresivne, što je kasnije imalo znatan uticaj na živote te porodice.

Kada je došlo do iznenadnog razvoda koji je zatražio Kruz, sud je puno starateljstvo nad djecom dodijelio upravo njemu, i to baš zato što su bili vjernici čija je sveta dužnost da izbjegavaju osobe koje nisu sajentolozi.

Iz istog razloga Tom odbija da vidi kćer Suri, otkako se 2012. godine razveo od njene majke. Suri je ipak, čim je napunila 18 godina odbacila očevo prezime.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније