Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

M.M.Lj. [ Klix.ba ]

04. 02. 2024. 12:33 >> 12:34
Čitaj mi:

RJEŠENJE IMATE U KUHINJI

Kako da vam se stakla na automobilu ne zalede

Pomoću jednostavnog trika ujutru možete otići na posao, a da se ne smrzavate dok grebete staklo puno leda na svom automobilu.

Postoji način kako spriječiti da vam se auto zaledi kada je temperatura tokom noći u minusu, a sve što vam je potrebno već imate kod kuće odnosno u svojoj kuhinji.

Zaleđivanje stakla na automobilu spriječićete uz pomoć sirćeta. Potrebno je napraviti sprej od sirćeta i vode u proporciji 3:1 te ga nasuti u bocu s raspršivačem.

Sprejom naprskajte stakla na automobilu uveče kada na njemu nema leda i spriječićete njegovo stvaranje tokom noći, a ujutro ćete odmah ući u automobil bez prethodnog čišćenja.

Mnogi zimu ne vole upravo zbog toga što svakog jutra moraju čistiti led sa stakla na svome vozilu. Međutim, za to postoji jednostavno rješenje, a to je da svake noći poprskate sve prozore vašeg automobila mješavinom sirćeta i vode te da uživate u zimi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније