Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Б.Бу. [ RTS ]

05. 12. 2023. 10:33 >> 10:53

U MINHENU

Djeda Mraz među ribama u akvarijumu – dijeli poklone

U jednom od svjetskih lanaca akvarijuma „Sea Life“ u Minhenu,  Djeda Mraz je napravio pravu atrakciju za posjetioce i živi svijet akvarijuma.

 

U susret praznicima i novogodišnjem raspoloženju, Djeda Mraz je zaronio u akvarijum sa ribama, koje izgleda nijesu bile iznenađene.

Već nekoliko godina se to radi u mnogim akvarijumima svijeta, a djeca se raduju ovoj predstavi.

"Tokom godine su životinje bile dobre, pa su i zaslužile poslastice od Djeda Mraza i njegovog pomoćnika“, naveli su organizatori događaja.

Inače, akvarijum je dubok pet metara, a u njemu se nalazi 400.000 litara vode čija je temperatura oko 25 stepeni Celzijusovih.

Za Djeda Mraza to je toplo, ali ribe žive na tim temperaturama.

U svijetu se na preko 50 lokacija nalaze „Sea Life“ akvarijumi, koji su prava turistička atrakcija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније