Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ A.B. ]

07. 10. 2023. 07:20 >> 07:45

ZAŠTITNO LICE

Danijela Dimitrovska: U Budvi se osjećam kao kod kuće

Od kad je krajem marta ove godine postala zaštitno lice kraljice Mediterana, svjetski top model Danijela Dimitrovska za Turističku organizaciju Budva ima samo riječi hvale. Kaže da se u Budvi osjeća kao kod kuće, da su Budvani predusretljivi i divni ljudi, a makarule sa pašticadom su postale jedno od njenih omiljenih jela.

Dimitrovska je od 2004. godine na modnim takmičenjima i pistama i radila je za neke od najuticajnijih brendova, kao što su Gucci, Vera Wang, Hugo Boss, Dior, Carolina Herrera, Chanel, Kenzo, Valentino, Moschino, Givenchy, Stella McCartney, Louis Vuitton i drugi.

Bila je na naslovnicama modnih časopisa „Elle“, „Vogue“ i „Glamour“ i jedan od promotivnih modela Victoria’s Secret, a u razgovoru za Portal RTCG kaže da joj je velika čast biti zaštitno lice Budve za ovu godinu.

Kako kaže, bio je to logičan slijed okolnosti, pošto jednu od najvećih crnogorskih turističkih destinacija godinama unazad posjećuje upravo njena porodica. 

"Budvu i Budvansku rivijeru posjećujem od malih nogu. Porodično dolazimo godinama i baš sam sa sestrom ljetovala u ovom dijelu crnogorskog primorja. Često dolazim i sa prijateljima, a dovodim i sina. Jednostavno: kad dođem u Budvu osjećam se kao kod kuće", istakla je Danijela.

Za saradnju za Turističkom organizacijom Budva kaže da je to spoj lijepog i korisnog, s obzirom da je crnogorsko primorje i ranije obilazila. 

"Vezana sam mnogo za ovaj dio primorja", kaže Danijela. 

Za Turističku organizaciju Budva ima samo riječi hvale. 

"To je jako posvećen tim, tim koji ima viziju i tim koji zna kako da privuče turiste iz regiona i inostranstva. Dosta se radi na poboljšanju marketinga, a okreću se i društvenim mrežama", podvukla je ona.

Prema njenim riječima, Budvanska rivijera je specifična i po tome što možete da je posjetite tokom cijele godine, a sadržaja neće manjkati.

"Ima toliko divnih manastira, vidikovaca, prostora za šetnju... Iz Srbije ste za pola sata avionom, pa ukoliko planirate neki produženi vikend, Budva je idealna destinacija", dodala je Dimitrovska za naš portal. 

Dimitrovska se tokom svog angažmana najviše fokusirala na ljetnji turizam, ali poručuje da u Budvi postoji toliko mjesta koja se mogu obići i van sezone.

Najviše je oduševljena Starim gradom i manastirom Rustovo, a od plaža najviše joj se se dopada Kraljičina. Što se tiče jela: tu su nezabilazne makarule sa pašticadom. 

"Ipak, najveći utisak na mene ostavio je Međunarodni karneval, kao i koncert Vlada Georgieva koji je bio fantastično organizovan. Sa Budvanima inače imam jako lijep i neposredan odnos, volim da mi prilaze na ulici i da se pozdravimo, jako su ljubazni", navela je ona. 

Prednost Budve je, kako kaže, ta što pruža privatnost kad vam treba, ali i dobru zabavu kada ste za to raspoloženi, sa druge strane. 

"Volim sva lica Budve. Sve zavisi od mog raspoloženja: imate gdje i da se odmorite, a sa druge strane Budva ima sijaset lokala, restorana, klubova i za izlazak i sa dobrim sadržajem za neku dobru zabavu i vrhunskim di džejevima. To je jedan lijepi paket mirnog, ali i urbanog momenta", zaključuje Dimitrovska u razgovoru za Portal RTCG. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније