Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ rtcg.me ]

30. 09. 2022. 11:12 >> 11:10
2

SVADBA U PROVANSI

Sin Nikole Sarkozija oženio Baranku

Sin Nikole Sarkozija, bivšeg predsjednika Francuske, Luj Sarkozi, oženio se Barankom Natali Husić a ceremonija vjenčanja organizovana je u Provansi. Sajt actualnewsmagazine.com prenosi da je već godinama Luj Sarkozi u vezi sa Natali Husić, rođenom u Crnoj Gori. Navode i da Natali živi između Vašingtona i Njujorka i upoznala je Luja Sarkozija u Sjedinjenim Državama, a ona je model i glumica.

Po pisanju sajta actualnewsmagazine.com, vjenčanje je održano 24.septembra a Luj, koji ima 25 godina, sudbonosno "da" izrekao je u prisustvu svojih roditelja i brojnih porodičnih prijatelja.  

Mladenci su pozvali svoje prijatelje i njihove porodice na ceremoniju koja je održana u opštini Gord, divnoj opštini na jugoistoku zemlje. 

Na društvenim mrežama podijeljene su fotografije snimljene tokom ceremonije, i to je bila i prilika da se vidi da je Luj Sarkozi okružen roditeljima.

Nikola Sarkozi je doputovao sa svojom suprugom Karlom Bruni i njihovom ćerkom Đulijom, dok je Sesilija Atias došla iz Njujorka, gdje sada živi.

„Vjenčanje Luja Sarkozija i Natali Husić u Gordu. Čestitamo mladencima. Nakon dolaska gospođe Pompidu (kao prve dame) da otvori Vazarelijev muzej 1970. godine i kupovine imanja u našem selu od strane Fransoa Miterana 1972. godine, Gord i dalje prima bivšeg predsjednika Republike u Sali časti u našem zamku”, napisao je predsjednik opštine u naslovu fotografija, ponosan što je proslavio ovaj brak.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније