Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Klix.ba [ B.B. ]

24. 01. 2022. 23:10 >> 23:09

U AMSTERDAMU

Slijepi putnik preživio 11 sati leta u dijelu za točak

Holandska policija saopštila je da je pronašla živog slijepog putnika u dijelu aviona gdje je smješten točak, a koji je sletio na amsterdamski aerodrom Šifol iz Južne Afrike.

Letovi od Johanesburga do Amsterdama traju oko 11 sati, a smatra se da je teretni avion imao jedno zaustavljanje, u Najrobiju u Keniji.

Vrlo je neobično da slijepi putnici na dugim letovima prežive zbog hladnoće i malo kiseonika na velikim visinama.

Starost i nacionalnost muškarca još nijesu utvrđeni, kažu u policiji.

"Čovjek je pronađen živ u prednjem dijelu aviona i prebačen je u bolnicu u stabilnom stanju", rekla je portporolka holandske kraljevske vojne policije Joana Helmonds novinskoj agenciji AFP.

"Prilično je nevjerovatno da je čovjek još uvijek živ", dodala je.

Prema holandskom emiteru NOS, muškarcu je bila povišena tjelesna temperatura i do trenutka kada je stigla hitna pomoć, on je mogao odgovoriti na osnovna pitanja.

Portparol teretnog prijevoznika "Cargolux" potvrdio je za Rojters da je slijepi putnik bio na letu kojim je upravljao Cargolux Italia.

Prema podacima o letu, jedini teretni let Cargoluxa iz Johanesburga za Šifol u nedjelju je takođe stao u Najrobiju. Nije poznato da li je muškarac ušao u avion u Južnoj Africi ili Keniji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније