Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B92 [ R.B. ]

10. 01. 2022. 11:32   >>  11:34

PREDUZETNIK IZ INDIJE

"Moje ime je Kovid i nijesam virus"

Moje ime je Kovid i nijesam virus. Ta rečenica stoji u Tviter biografiji Kovida Kapura, preduzetnika iz Indije, koji je postao predmet šale na internetu zbog svog imena.

Inače, riječ kovid znači učen, a potekla je iz hinduističke himne posvećene indijskom božanstvu Hanumanu.

Za Kovida se, međutim, sve promijenilo sa pandemijom virusa korona. Postao je tema broj jedan u gradu i prava senzacija.

Kovid je na društvenim mrežama podijelio urnebesna iskustva povezana sa njegovim imenom — od šala koji su prijatelji zbijali na njegov račun kada je napunio 30 godina, do toga kako Kovid naručuje Korona pivo.

"Hej Kovid, ostani pozitivan", glasi jedan od komentara.

Drugi je konstatovao da je to što je Kovid postao viralan jedna od najsmješnijih i najpozitivnijih stvari ove godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније