Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

Т.Г. [ n1 ]

04. 04. 2023. 15:34 >> 15:34

NEPOZNAT RAZLOG PROMJENE

Tviter ima novi logo, Ilon Mask zamijenio popularnu plavu pticu

Korisnici Tvitera danas su primijetili da umjesto plave ptice, tradicionalnog logotipa ove društvene mreže, u lijevom uglu ekrana stoji jedan pas, popularni Dodž iz internet mimova.

Ovaj simbol korišćen je i za šaljivu kriptovalutu Dodžkoin koju je izvršni direktor Ilon Mask svojevremeno promovisao i s kojom je na sudu.

Samim tim ne iznenađuje da je vrijednost ove kriptovalute skočila promjenom Tviterovog loga, a tome je sigurno doprinijela i Maskova objava.

Mask se takođe u idućoj objavi prisjetio i stare razmjene tvitova između njega i jednog korisnika koji ga je ohrabrio da kupi Tviter i da prepoznatljivu plavu pticu zamijeni simbolom popularnog psa iz mimova.

“Kao što sam i obećao”, napisao je Mask uz objavu.

Nije objašnjeno zašto je došlo do ove promjene i koliko će potrajati, prenosi Rediff.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније