Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

Б.Ч.Ј. [ RTS ]

25. 09. 2022. 13:08   >>  13:05

REVIJA U MILANU

Gučijeve modele nosilo 68 parova identičnih blizanaca

Na modnoj reviji kolekcije proljeće/ljeto 2023, modnog brenda „Guči“, pod nazivom „Tvinsburg“ (Twinsburg), pistom u Milanu je prošetalo, ni manje ni više, nego 68 parova identičnih blizanaca.

Uoči revije koju je kreativni direktor „Gučija“, Alesandro Mikele, posvetio svojoj majci Eraldi i njenoj sestri bliznakinji Đulijani, koju on takođe naziva majkom, najprije je izrazio divljenje njihovoj jedinstvenoj vezi.

„Dvije izvanredne žene koje su svoje sestrinstvo obilježile konačnim pečatom svog postojanja“, rekao je Mikele uoči revije. „Živele su u istom tijelu. Na isti način su se oblačile i češljale. Upravo je nemogućnost savršeno identičnog ono što čini magiju blizanaca.“

Svaki par blizanaca na scenu je izašao nezavisno, odvojeni zidom od ogledana u sredini i hodali su u potpuno istim modelima. Na kraju, za neočekivano finale revije, zid je podignut i braća i sestre su se spojili i hodali držeći se za ruke niz pistu.

Nema sumnje da je ova revija pripremana mjesecima i da su ogromni napori uloženi kako bi pronašli toliki broj identičnih blizanaca koji će ponijeti „Gučijeve“ modele. Pored toga, svaki par modela je imao odeću šivenu po mjeri, što govori da je i priprema odjeće iz kolekcije bila jednako naporna.

„Gučijeva“ neobična revija izazvala je veliku pažnju u Milanu. Poslije njih, svoje modele će predstaviti i „Versaće“, dok se s nestrpljenjem očekuje debitantska kolekcija Maksimilijana Dejvisa za modnu kuću „Feragamo“ za koju je čitava modna industrija zainteresovana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније