Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

30. 10. 2015. 12:30 >> 12:53
1

NOSIĆE KRILA

Anđeli dobili seksi pojačanje

Dugo već Žizel Bundšen, Miranda Ker i Hajdi Klum ne nose krila "Viktorija sikreta", iako su za mnoge još uvijek prva asocijacija na poznati brend. Danas, pistom šetaju Sara Sampaio, Marta Hant, Lais Ribeiro, a od prije nekoliko dana dobile su i pojačanje. O kome je riječ?

U pitanju je Điđi Hadid.

Trenutno jedan od najtraženijih supermodela sletio je u jato anđela, a da nije u pitanju samo nagađanje, potvrdila je i sama modna kuća "Viktorija sikret" koja je na zvaničnom Instragram nalogu objavila kratak snimak sa kastinga.

Direktor klastinga obratio joj se riječima "Šta radiš 9. novembra? Što nam se ne bi pridružila?". Taj datum rezervisan je za novi spektakl najpoznatijeg brenda donjeg veša čiji će Điđi biti dio.


Sudeći po ovih nekokoliko sekundi snimka, palvokosa manekenka biće veliko pojaćanje za Anđele. A ona sama presrećna je zbog toga. Dijelić sa kastinga podijelila je i sa svojim fanovima uz riječi "ovo je nasrećniji trenutak u mom životu".

Ovo je drugi put da Điđi pokušava da postane dio postave Anđele. Prošle godine nosila je "Victoria's Secret Pink" modele, ali nije uspjela da se nađe na glavnom događaju.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније