Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Sponzorisani tekstovi

[ PR tekst ]

15. 05. 2024. 09:07 >> 09:07
Čitaj mi:

PRIJAVE DO 28. MAJA

Prvi vikend u junu rezervisan je za 3x3 u Portonovom

Portonovi rizort će po treći put biti domaćin 3x3 turnira, a ove godine domaćini su prvog FIBA Lite Quest turnira u sezoni 2024.

Prvog juna na programu je kvalifikacioni turnir pod nazivom 3x3 Portonovi 2k24 Lite Quest Qualification, dok je drugi jun rezervisan za 3x3 Portonovi 2k24 Lite Quest Finals. Pobjedom na Portonovi Lite Quest turniru, najbolja ekipa će se plasirati na Challenger u Poatjeu, u Francuskoj. Kapacitet kvalifikacionog turnira je ograničen na 12 ekipa, dok će se u finalu boriti 10 najbolje rangiranih ekipa plus dvije ekipe koje prođu prvi dan kvalifikacionog turnira.

Osim nevjerovatne prilike za odlazak na Challenger, pobjednici će biti nagrađeni i drugim vrijednim nagradama. Ove godine nagradni fond po turniru je uvećan i iznosi 2000 eura, a za sve takmičare tu su i besplatni dresovi kao i brojni pokloni sponzora.

Svi zainteresovani za učešće mogu se prijaviti putem linka, a prijave su otvorene do 28. maja.

Igrači moraju imati FIBA 3x3 profile i biti stariji od 18 godina.

Pored Portonovog, turniri ove sezone biće organizovani i u Ulcinju, Baru, Žabljaku, Nikšiću i Podgorici.

Za više informacija o događajima u Portonovom posjetite kalendar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније