Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

A.B. [ N1 ]

29. 09. 2024. 20:56 >> 20:56
Čitaj mi:

ZRELIJA UMJETNIČKA FAZA

Frontmen grupe Maneskin objavio prvu solo pjesmu

Damijano David, frontmen italijanskog benda Maneskin, koji je pobijedio na Pjesmi Evrovizije 2021. godine, objavio je prvu solo pjesmu pod nazivom "Silverlines", prenela je ANSA.

Pjesma je nastala u saradnji sa američkim umjetnicima Sarom Hadson i Ferasom, kao i britanskim reperom i producentom Timotijem Mekenzijem, poznatijem pod pseudonimom Labrint (Labrinth).

Italijanska agencija navodi da pjesma pokazuje da je Damijano David ušao u „zreliju umjetničku fazu svog života“.

Međutim, 25-godišnji pjevač tvrdi da se grupa Maneskin neće raspasti.

Damijano David, koji je sa svojim kolegama iz benda igrao na ulicama italijanske prestonice godinu dana prije nego što je postao poznat, iskoristio je „X-Factor“ kao odskočnu dasku za uspjeh na svjetskim top listama nakon pobede na Pjesmi Evrovizije 2021. sa „Zitti e Buoni“.

Bend Maneskin otkazao je koncerte u okviru „Loud Kids Tour“ u Rusiji zbog invazije na Ukrajinu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније