Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

B.Bu. [ CDM ]

14. 06. 2024. 13:02 >> 13:02
Čitaj mi:

IN MAGAZIN

Petar Grašo otkrio pol drugog djeteta koje čeka s Hanom Huljić

Petar Grašo je u razgovoru za In Magazin otkrio da će on i Hana Huljić ovog ljeta dobiti sina.



 

Ispričao je i kako se Hana trenutno osjeća.

”Kako je Hana? Kao svaka trudnica. Jedan dan joj se jedu kroasani, drugi dan ne voli kroasane. Onda joj jedan dan super miriše moj parfem, drugi dan joj je grozan. To valjda tako treba biti, to je ok”, rekao je.

Petar i Hana već imaju djevojčicu Albu koju su dobili 2022. godine.

“Toliko uživam u svakom trenutku s njom, znam da će brzo porasti i možda sad jedva čekam da poraste, ali kad poraste, biće mi žao. Predivna je, vesela je, unijela je nešto posebno u naš život”, rekao je pjevač.

”Ja sam srećan čovjek što sam okružen ljudima koje volim i ljudima koji me vole. I kad se porodica zapravo širi, još uvijek se ne sužava nego se širi, onda možeš stvarno biti zahvalan gore nekome što to hendla kako treba.”

Podsjetimo, Hana i Petar vjenčali su se u februaru 2022. u Splitu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније