Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

M.M.Lj. [ Glossy ]

24. 05. 2024. 21:51 >> 21:59

progovorila o bolesti

Selin Dion: Ako ne mogu da hodam, puzaću

Pjevačica Selin Dion snimila je dokumentarac o svom životu, a trejler za ovaj film je mnoge već pogodio.

 

Obožavaoci Selin Dion nisu mogli da ostanu ravnodušni nakon što je Amazon Prime objavio novi emotivni trejler za predstojeći dokumentarac I am: Celine Dion, sačinjenog od snimaka iz života pjevačice.

U dirljivom trejleru, ova muzička legenda je uznemirena jer priznaje da joj je dijagnostikovan sindrom ukočene osobe uticao na njenu sposobnost da nastupa - a njeno iskreno priznanje je rasplakalo i njene fanove, prenosi portal Glossy.

Na društvenoj mreži X, mnogi su podijelili svoje mišljenje o moćnom trejleru dok je jedna osoba komentarisala: Ovaj video me je razbio u komade. Kakva divna i jaka žena.

Ostali korisnici su ovako komentarisali: "Totalno sam u šoku, ona ne zaslužuje ovu situaciju", "Selin me je rasplakala, a njen dokumentarac još nije izašao", "Već plačem. Kraljice ne zaslužuješ ništa osim zdravlja, ljubavi i sve pohvale. Ostani jaka Selin, toliko te volimo i pakleno nam nedostaješ", glasili su neki od komentara.

Svakako je najšokantniji dio ovog trejlera kada pjvačica poziva hitnu pomoć, a u pozadini se čuje gradska buka. Nije sigurno kada i zašto je pozvana hitna pomoć, ali je vjerovatno zbog njene borbe sa sindromom ukočene osobe.

Selin je u decembru 2022. otkrila da joj je dijagnostikovana degenerativna bolest.

Sindrom ukočenosti, takođe poznat kao sindrom ukočenog čovjeka, je rijedak neurološki poremećaj koji uzrokuje progresivnu ukočenost mišića i grčeve.

Grčevi mogu biti bolni, a vremenom se mogu i pogoršati. Ukočenost obično utiče na mišiće trupa, ali može uticati i na ruke i noge.

Pred kraj trejlera, majka troje djece obećava svojim fanovima da će učiniti sve da sačuva svoj glas, koji opisuje kao dirigenta njenog života.

“Kada vam je glas donosi užitak, onda ste najbolja verzija sebe. Treba mi moj instrument - moj glas. Dijagnostikovan mi je veoma rijedak neurološki poremećaj i ranije nisam bila spremna da godovrim o tome, ali sada jesam, priznaje ona, prije nego što je dodala: Vidim svoj život i volim svaki njegov dio.

Trejler se završava tako što pjevačica izjavi: Ako ne mogu da trčim, hodaću. Ako ne mogu da hodam, puzaću. Ali ja neću stati, ona neće stati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније