Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ A.B. ]

29. 08. 2023. 14:59 >> 15:01

BAR

Koncert Hausera ispratilo 25.000 ljudi

Koncert poznatog muzičara Stjepana Hausera u Baru ispratilo je 25.000 ljudi, a kako su saopštili iz lokalne turističke organizacije, ovaj muzički događaj je prošao bez incidenata.

Koncert je otvorio miljenik crnogorske publike Sergej Ćetković.

Sergej Ćetković je napravio najljepšu uvertiru u koncert i mnogobrojnoj publici u Baru priredio noć za pamćenje.

U Baru, Hauser je otvorio svoju prvu samostalnu svjetsku turneju, a zajedno sa njim na bini je bilo preko 20 muzičarara koji su izvođenju klasika, filmske i latino muzike dali potpuno novu dimenziju.

Atmosferu su upotpunili specijalni scenski efekti, po kojima su Hauserovi koncerti prepoznati.

"Kao organizatori, Turistička organizacia Bar, najveću zahvalnost upućuje velikom broju građana i posjetilaca koji su zajedno sa nama uživali u dobroj energiji i kvalitetnoj muzici, i koji su imali razumjevanje i ispoštovali sve preporuke.
Koncert je realizovan u organizaciji Turističke organizacije Bar, pod pokroviteljstvom Opštine Bar i Vlade Crne Gore. Sa zadovoljstvom ističemo da u narednom periodu nas očekuju veliki projekti i manifestacije. Dok sumiramo utiske uz dobru energiju, želimo da najavimo bogat novogodišnji program koji će sa sigurnošću privući mnogo posjetilaca iz Crne Gore i regiona u naš grad", zaključeno je u saopštenju. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније