Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Radio Kotor ]

23. 08. 2023. 14:40 >> 15:02

POVODOM OTVARANjA ŽIČARE

Koncert Sergeja Ćetkovića sjutra u Kotoru

Povodom zvaničnog otvaranja, Žičara „Kotor-Lovćen“ organizuje koncert poznatog crnogorskog kantautora Sergeja Ćetkovića, koji će se održati sjutra u 21:30 sati na platou ispred ulazne stanice Dub u Kotoru.

Ulaz na koncert je besplatan.

Iz Žičare „Kotor-Lovćen“ saopštili su da je ovaj koncert poklon svim građanima i posjetiocima, kao i da vjeruju da će kompleks iz sezone u sezonu postati mjesto prepoznatljivo i po kvalitetnim kulturno - zabavnim sadržajima.

Podsjetimo, Žičara „Kotor-Lovćen“ je zvanično otvorena za komercijalnu vožnju 14. avgusta.

Trasa Žičare polazi od Duba, na teritoriji opštine Kotor do lokaliteta Kuk na planini Lovćen, na 1.348 metara nadmorske visine.

Kapacitet Žičare je 48 gondola na nivou od 1.200 putnika po satu, dok vožnja u oba smjera traje 22 minuta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније