Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ R.B. ]

27. 05. 2023. 17:03   >>  17:03

ODALA POČAST

Bijonse: Ne bih bila na muzičkoj sceni da nije bilo Tine Tarner

Američka r'n'b pjevačica Bijonse u petak je, tokom koncerta u Parizu, odala počast Tini Tarner, kazavši da "ne bi bila na toj pozornici" da nije bilo te nedavno preminule pjevačice.

Bijonse je u petak zaustavila svoj nastup na Stade De France, kako bi se prisjetila američke pjevačice, koja je u srijedu nakon duge bolesti preminula u Švajcarskoj, u 83. godini.

Tarner je sa Bijonse nastupila u duetu 2008. godine na dodjeli Gremija, kad su izvele njen hit "Proud Mary".

Samo želim da odvojim sekundu i odam počast Tini Tarner, čuje se Bijonse kako govori na snimcima koncerta, podijeljenim na društvenim mrežama.

"Ako ste moj obožavalac, obožavalac ste i Tine Tarner, jer ja ne bih bila na ovoj pozornici bez nje, pa želim da se oglasite, kako bi ona mogla da osjeti vašu ljubav", rekla je Bijonse.

Dodala je da se osjeća blagosloveno jer joj je bilo omogućeno da svjedoči briljantnosti Tine Tarner.

Bijonse je trenutno na svojoj svjetskoj turneji Renaissance, a od ponedjeljka će pet večeri nastupati na stadionu Tottenhama Hotspura u Londonu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније