Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

01. 12. 2022. 12:43 >> 12:42

“FANKI PJESMA”

Rotko Stjuart predstavio treći singl

Podgorička zvijezda u usponu, misteriozni Rotko Stjuart, predstavlja publici svoj treći singl "On daje ti nešto". Spot je režirao Zoran Marković Zonjo, direktor fotografije je Miodrag Marković, a montažu potpisuje Đuro Mihaljević.

"Ova fanki pjesma je vesela iako govori o neuzvraćenoj ljubavi. Ne mora svaka neuzvraćena ljubav biti tužna. Možda ponekad bude baš dobro da je neuzvraćena, da bi se jednom desila ona prava", kaže Rotko o svojoj novoj pjesmi i dodaje: "Spot je pun snažnih i lijepih žena jer vjerujem da muškarci ne treba da bježe od ženske dominacije, već da je prigrle kao pokazatelj svoje stabilnosti i veličine".

Glumačku ekipu spota su činili: Petar Popović kao Rotko, Jelena Kontić kao šefica, Vanja Ukšanović kao direktor, Nina Vuksanović, Emina Katana, Auset Mitchell, Marija Rašović, Anja Rašović - kao ženska radnička banda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније