Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

N1 [ I. P. ]

25. 08. 2022. 16:58 >> 16:55
1

ORGANIZATOR NA INSTAGRAMU

Finska premijerka dobila poziv da posjeti Sea dance i Egzit

Osnivač Sea Dance festivala Dušan Kovačević pozvao je putem svog Instagram profila premijerku Finske Sanu Marin da dođe na ovogodišnje izdanje festivala, te, ispred kompletne organizacije izrazio podršku u medijskoj hajci koja se digla proteklih nedjelja, navodi se iz organizacije festivala.


U pozivu finskoj premijerki, Kovačević je naveo da bi volio ona posjeti ne samo Sea Dance nego i EXIT festival sljedećeg jula, ističući da su njena energija i pozitivan stav dobrodošli na svim Exitovim festivalima.

Kako se dodaje, vikend na Sea Dance svakako je topliji nego vikend u Helsinkiju.

Proteklih dana javnost se podijelila u odobravanju i osudi objavljenog video-snimka u kojem se vidi kako se finska premijerka zabavlja i pleše sa grupom prijatelja i poznatih ličnosti.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније