Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Eurosong

11. 03. 2022. 18:17 >> 18:27
8

PROMOTIVNA TURNEJA U REGIONU

Vladana večeras u gostima kod Ivana Ivanovića

Odmah po objavljivanju pjesme "Breathe" sa kojom će nastupiti u Torinu, 12. maja, crnogorska predstavnica na Evroviziji krenula je na promotivnu turneju u regionu, ali u nekim državama EU.

Dok su crnogorska i svjetska javnost odbrojavala sate do premijere ovogodišnje crnogorske pjesme za Eurosong, Vladana se pripremala za prvo javno izvođenje u Bukureštu.

Na poziv Javnog servisa Rumunije (TVR), crnogorska predstavnica je nastupila u revijalnom dijelu nacionalnog izbora za Evroviziju, zajedno sa Andreom iz Sjeverne Makedonije i Ronelom iz Albanije.

„Bilo je to zaista prijatno iskustvo i druženje sa kolegama iz susjednih zemalja. Istovremeno, prvi susret sa publikom od objavljivanja pjesme,“ kazala je Vladana.

„Reakcije su uglavnom pozitivne. Stiglo mi je dosta poruka podrške ljudi, koji su tokom pandemije izgubili člana porodice ili prijatelje, kao i ja. Drago mi je što su prepoznali poruku pjesme,“ dodala je autorka i tekstopisac kompozije „Breathe“ (Diši).

Obaveze prema organizatorima evrovizijskog takmičenja su Vladanu iz Bukurešta odvele u Beograd, gdje je dvanaesta predstavnica Crne Gore na Eurosong-u morala da snimi takozvani „live on tape“ nastup.

Rijetko se dešava da se prvi snimci koriste tokom živog prenosa Evrovizije, ali su na to prošle godine bili primorani predstavnici Islanda, jer je jedan od izvođača bio pozitivno testiran na Koronu.

„Kolege iz RTS-a su nam omogućili snimanje nastupa i mi smo im veoma zahvalni na tome. Nije bilo mnogo vremena za probe, ali zadovoljna sam. Svakako se nadam da taj snimak neće biti iskorišćen i da ću imati priliku da nastupim uživo u Torinu,“ izjavila je crnogorska predstavnica.

Nakon gostovanja u Jutarnjem programu Javnog servisa Srbije, uslijedili su i razgovori u programima Prve i N1, a u petak, 11.3. Vladana gostuje u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“.

„Novinare zanima pozadina priče, kako je nastala pjesma? Zašto je pjevam na engleskom? Zanimalo ih je i šta mislim o srpskoj pjesmi za Evroviziju. Ono što nijesu znali jeste da je Konstrakta bila moj favorit. Odličan art perfromans. Drago mi je što i Srbija šalje pjesmu sa jakom porukom,“ istakla je Vladana.

Druženje sa Ivanom Ivanovićem u emisiji koja je snimana u Avala studiju 7 na Košutnjaku, bilo je baš onako kako je crnogorska predstavnica zamišljala, zabavno.

„Ivan je duhovit i sjajan domaćin. Dobro me je nasmijao. Ima sjajan bend i uigran produkcijski tim. Uživala sam,“ kazala je Vladana nakon snimanja emisije.

U trenucima dok budete čitali ovaj tekst, crnogorska predstavnica boravi u Stokholmu. Dan prije finala velikog muzičkog festivala Melodi, na kojem se bira predstavnik na Eurosongu, Vladana će imati priliku da se obrati švedskim novinarima i upozna sa kolegama, izvođačima, ali i brojnim fanovima, koji će im se pridružiti na proslavi pobjednika u subotu uveče.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније