Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

A.J.

15. 09. 2024. 21:29 >> 21:29

"sjajan rezultat"

Nikočević: SD će biti stub nove lokalne vlasti u Gusinju

Naša koalicija je ubjedljivo pobijedila na upravo završenim lokalnim izborima u Gusinju, a Socijaldemokrate (SD) će biti stub nove vlasti koja će ubrzo biti formirana. Okupljanje kompletnog kadrovskog potencijala kojim naša opština raspolaže je u interesu svih Gusinjanki i Gusinjana, poručio je predsjednik SD Gusinje, Semih Nikočević.

„Želim da vas obavijestim da je koalicija ‘Srcem za Gusinje’ ostvarila sjajan rezultat s ukupno 916 osvojenih glasova. Ovo znači da ćemo u lokalnom parlamentu imati 14 odbornika kao koalicija, dok će SD samostalno imati 6 odbornika”, kazao je Nikočević.

Od srca se zahvaljujem, navodi dalje Nikočević, svim sugrađanima na značajnoj podršci, kao i našim aktivistima na trudu i doprinosu ovom rezultatu, ali i svim političkim akterima na mirnoj i fer izbornoj kampanji.

„Ovaj rezultat garantuje da ćemo biti stub nove lokalne vlasti, što nam daje dodatnu snagu i volju da radimo još predanije i jače na realizaciji razvojnih projekata. Želimo da objedinimo sve kadrovske potencijale kako bismo Gusinje vodili naprijed i obezbijedili napredak za sve građane, bez obzira na političke i druge razlike. S novom snagom idemo dalje u nove pobjede i razvojne projekte”, zaključio je predsjednik SD Gusinje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се