Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

A.J.

15. 09. 2024. 21:11 >> 21:11
Čitaj mi:

"SD ključan činilac nove vlasti"

Canović: Ubjedljiva pobjeda naše koalicije u Gusinju

Član predsjedništva SD-a Nihad Canović čestitao je koaliciji “Srcem za Gusinje” na, kako je kazao, izvanrednom rezultatu i ubjedljivoj pobjedi na lokalnim izborima u tom gradu. Prema njegovim riječima, Socijaldemokrate (SD) će biti jedna od ključnih političkih grupacija u lokalnom parlamentu i jedan od stubova nove vlasti.

Poručio je da je njihova obaveza jasna – odgovorna politika koja će donijeti konkretne rezultate.

„Vjerujem da je, nakon uspješno organizovanog izbornog procesa, u interesu svih da prevladaju jedinstvo i mudrost, te da se političke razlike stave po strani”, naveo je Canović.

Sada je, prema riječima Canovića, vrijeme da se objedini sav kadrovski potencijal Gusinja i usmjeri ka napretku i prosperitetu svih mještana ove opštine.

“Nakon Gusinja, sjajne rezultate Evropski savez očekuje i u Podgorici i Kotoru, koje ćemo sa pozicije izvjesne buduće vlasti učiniti gradovima za primjer. Staćemo na kraj dosadašnjem neodgovornom upravljanju i pružiti važan doprinos skorim političkim promjenama na državnom nivou”, zaključio je Canović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се