Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

A.J.

15. 09. 2024. 16:51 >> 16:51
Čitaj mi:

jakov milatović

"Vlast samo zanimaju fotelje, niko ne pominje antimafija zakon"

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović osvrćeći se na izbore u Podgorici saopštio je da željene promjene nisu stigle i da oni žele da vide bolju Podgoricu i kvalitetniji život svih građanki i građana u njoj. Milatović je naglasio da više niko sem njihove liste ne pominje antimafija zakon, i kako kriminalcima treba oduzeti nelegalno stečenu imovinu, te da niko ne pominje podršku poljoprivredi i selu.

On je, boraveći danas u Komanima na malom guvnu iza OŠ "Boško Radulović", u otvorenom razgovoru sa mještanima Lješanske nahije rekao da kad god dođe u Komane, izgleda kao da je došao kući jer istorija kaže da su se Milatovići na svom putu od Čeva do podostroških greda, upravo jedan period boravili ovjde u Komanima, po čemu su i ostavili ime jednom selu, Milati.

Osvrćući se na podgoričke izbore predsjednik Milatović je rekao da željene promjene nisu stigle i da oni žele da vide bolju Podgoricu i kvalitetniji život svih građanki i građana u njoj.

"Rast cijena je nevjerovatan, svakodnevno ugrožava kupovnu moć građana, cijene rastu, cijene stanova, cijene kirija, i time se suočavaju građani ne samo Podgorice, već i cijele Crne Gore. Građani nisu dobili željene promjene, dobili su vlast koju zanimaju samo fotelje i zato sam se uključio da predvodim pobjedničku listu sa kandidatom za gradonačelnika Lukom Rakčevićem", istakao je Milatović.

Kandidat za gradonačelnika liste "Jakov Milatović - Za bolju Podgoricu!" Luka Rakčević je poručio da dug koji danas imamo prema Komanima zbog svega što su učinjeli kroz istoriju Podgorice i Crne Gore se moramo vraćati.

"Zahvaljujem se profesoru Raduloviću na svemu što je sa svojom nevjerovatnom energijom učinio da se Komani u posljednjem periodu preporode i na taj način podstakao nas iz Glavnog grada da mu pomognemo u svemu tome i nadogradimo sve ono što je on zamislio. Da nije bila profesora Radulovića bojim se da bi Komani još dugo čekali na nove puteve, rasvjetu, školu", kazao je Rakčević.

On je istakao da je dosta toga urađeno za Komane, ali da oni zaslužuju još više.

"Bistu Sule Radova koja se trenutno nalazi u zgradi Glavnog grada ćemo postaviti ubrzo na jednom reprezentativnom mjestu u srcu Podgorice, gdje treba i da bude, to je vraćanje duga, makar minimalnog, prema časnoj i slavnoj istoriji Komana", naglasio je Rakčević.

Rakčević je zaključio da je siguran da će nakon velike pobjede 29. septembra, kada će biti pokrenut veliki talas promjena i u Podgorici i u Crnoj Gori, da će zajedno sa svim građanima u naredne 4 godine napraviti i od Komana i od Podgorice jedno mnogo ljepše i bolje mjesto za život.

Predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović je poručio građanima Komana da je njihovim porodicama mnogo puta kroz istoriju pripalo to da određuju sudbinu Crne Gore, da su izrodili ljude koji su se borili i za Komane i za Crnu Goru i da misli da im pripada da 29. septembra isto tako odrede budućnost i Podgorice i Crne Gore.

Branko Radulović je kao domaćin skupa istakao da je velika čast što su Komani kao jedna od prvih nahija ugostili predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića, predsjednika Građanskog pokreta URA Dritana Abazovića i njihovog kandidata za gradonačelnika Luku Rakčevića, za koga je istakao da se već zalagao za poboljšanje uslova u Komanima.

Radulović je kazao da je upravo uz pomoć Branke Bošnjak, Milatovića, Abazovića, Rakčevića sanirano trideset kilometara puteva u Komanima, kao i da je izgrađena škola, ali i riješen problem električne infrastrukture u tom selu.

“Hoćemo upravu kao što je u Zelenilu, kao što je u Agenciji za stanovanje i sličnim institucijama.Nećemo upravu kao u Putevima i u Vodovodu. Hoćemo gradsku vlast koja će raditi u interesu svih građana. I znam da će Luka Rakčević uraditi to sa svojim timom koji ima našu podršku”, zaključio je Radulović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се