Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

A.M.

14. 09. 2024. 20:53 >> 20:53
1

danijel živković

"Ne dozvolimo da se crnogorski glasovi raspu"

Predsjednik Demokratske partije socijalista Danijel Živković i nosilac liste ,,I riječju i djelom!” dr Nermin Abdić posjetili su večeras mjesnu zajednicu Zlatica i tom prilikom razgovarali sa građanima ovog i okolnih krajeva u sklopu kampanje za predstojeće izbore koji će se održati u Podgorici 29. septembra.

U svom obraćanju Živković je, kako je saopšteno iz DPS-a, istakao da će predstojeći izbori determinisati trendove na političkoj sceni Crne Gore, te da će rezultati 29. septembra pokazati da je Vlada izgubila povjerenje u Podgorici.
 
On je istakao da se aktuelnom vlašću koju čine nacionalisti i populisti jedini može izboriti snažna građanska i evropska stranka kakva je Demokratska partija socijalista, te da su predstojeći izbori prilika da DPS pokaže stabilnost i kontinuirani rast partijskog rejtinga.
"Obaveza je svih u partiji da u tome pomognu, jer je jedino glas dat DPS-u siguran glas koji će poći na tas odbrane državnih interesa. Sve ostalo je rasipanje glasova i - namjerna ili ne, pomoć aktuelnoj parlamentarnoj većini. Ne dozvolimo da se crnogorski glasovi rasipaju, važno je da ih koncetrišemo na jedinu sigurnu branu Crne Gore a to je Demokratska partija socijalista”, kazao je Živković.
 
Nosilac liste  "I riječju i djelom!” dr Nermin Abdić obećao je građanima da će se nova lokalna vlast angažovati da se u što kraćem roku riješi pitanje nelegalno izgrađenih objekata, uz zalaganje da se legalizacija omogući i onim licima koja su izgradili objekte na svom zemljištu nakon 3D ortofoto snimka.
On je, kako je saopšteno, govorio o unapređenju komunalne i putne infrastrukture u naredne četiri godine.
 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се