Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

M.M.Lj.

13. 09. 2024. 17:29 >> 17:29
Čitaj mi:

Vukasović

"Za kotorsku vlast nema zastoja, imamo još ambicioznije planove"

Sekretar za investicije u Opštini kotor i kandidat za odbornika sa liste ,,Vladimir Jokić - Doba glas - Za gradonačelnika - Demokrate - PES" Ognjen Vukasović kazao je da je ostvarenje kapitalnog budžeta od preko 90% u prošloj godini, pokazatelj da za aktuelnu kotorsku vlast nema zastoja. U ime svoje liste obećao je da će trajno riješiti pitanje parking prostora u gradu i omogućiti nesmetan saobraćaj između Škaljara i Prčanja.

 

On je kazao da su u proteklom periodu pokazali da umiju da razvijaju grad, da obnavljaju infrastrukturu i stvaraju novu.

"Rekordno ostvarenje kapitalnog budžeta, od preko 90% u prošloj godini, je pokazatelj da ne trpimo zastoje i zaostajanje. Rekonstruisali smo i izgradili preko 10 sportskih terena i preko 15 dječijih igrališta, izgradili smo novi gradski park, novu pijacu. Izgradili smo i rekonstruisali preko 25 kilometara saobraćajnica, obnovili sale i toalete u gotovo svim osnovnim i srednjim školama, ulagali smo u vrtiće, bolnice, državne institucije", navodi se u saopštenju.

Kazao je da je sve sprovedeno u kratkom periodu.

"Naši planovi za budućnost su još ambiciozniji. Izgradićemo novu, dvosmjernu ulicu Iva Brkanovića, od groblja do bazena, a u Škaljarima veliku gradsku garažu sa preko hiljadu parking mjesta. Na ovaj način ćemo trajno riješiti pitanje parking prostora u gradu i omogućiti nesmetan saobraćaj između Škaljara i Prčanja. Kotor bez problema parkiranja, to je dobar glas za Kotor, za Kotor na dobrom glasu", zaključio je Vukasović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се