Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

13. 09. 2024. 16:25 >> 16:25
Čitaj mi:

DPS Kotor

"Izvor zaraze pod prozorom kotorske Gimnazije, vlast da preduzme nešto"

DPS Kotor tvrdi da vlasti u tom gradu ne rade ništa povodom kolapsa u saobraćaju, a ne preduzimaju mjere ni kada je u pitanju održavanje čistoće u gradu.

"Demokratska partija socijalista poziva lokalnu upravu da počne da se odnosi odgovorno makar prema dijelu problema sa kojima se susrijeću građani Kotora. Dok odbrojavaju posljednje sedmice mandata, vlasti se oglušuju o situaciju povodom neizdrživih kolapsa u saobraćaju, a ne preduzimaju ništa ni kada je u pitanju održavanje čistoće u gradu", navodi se u saopštenju.

Tvrde da o tome najbolje govori današnji prizor ispred Gimnazije.

"Kontejneri su zatrpani, o otpadu niko ne brine. Jedino mogu brinuti roditelji učenika, s obzirom na to da se potencijalni izvor zaraze nalazi na nekoliko metara od zgrade u kojoj borave njihova djeca.Očito ni Kotor nije pošteđen katastrofalne situacije sa smećem kakvu imamo prilike da vidimo i u drugim 'oslobođenim' gradovima, ali na nadležne apelujemo da makar pokušaju da dovedu u red lokacije koje svakodnevno posjećuju naši mladi sugrađani", zaključili su iz OO DPS Kotor.
.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се