Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

M.M.

13. 09. 2024. 12:36 >> 12:36
Čitaj mi:

Za budućnost Podgorice

"Obnovljene podgoričke ulice su znak da se naš glas čuje"

Ulice su lice grada. Za vrijeme vladavine Demokratske partije socijalista, lice glavnog grada nije njegovano u skladu sa njegovom ljepotom i potrebama, ocijenili su iz koalicije “Za budućnost Podgorice – grad svih nas”.

“Ulice u Podgorici asfaltirane su namjenski, zahtjevima i potrebama biračkog tijela opozicionog DPS-a. Selektivnost u realizaciji projekata koštala je građane najvećeg crnogorskog grada loše putne infrastrukture. Ceste u centru Podgorice, kada su rađene, bile su istrošene zahvaljujući kvalitetu izvođenja radova, a asfalt u prigradskim naseljima bio je misaona imenica za mještane tih ulica, što je uticalo na odlazak stanovništva iz tih djelova grada”, kazali su u saopštenju.

Ostvarili su, navode, obećanje dato građanima Podgorice.

“Vaše povjerenje je naša odgovornost i cilj nam je da svi jasno vidite rezultat”, navode iz te koalicije.

Rezultat, kako navode, isporučuje direktor „Puteva“ Radoš Zečević.

Navode da nisu tu da obećavaju, nego da rade i da svi vide rezultate tog rada.

„Svaki asfaltirani metar, znak je da nas građani vode. Mi slušamo i radimo. Upravo ovakav pristup nam je omogućio da učinimo vidljive promjene u svakom dijelu grada“, naglasio je Zečević.

Za godinu dana je, kako su naveli, urađeno više nego za puni mandat DPS gradske vlasti, “a ta vlast trajala je predugo”.

Zato su, dodaje se, i posljedice loše saobraćajne infrastrukture harale crnogorskim ulicama.

Navode da su asfaltirali 56 km puteva, što u strogom centru Podgorice, što u prigradskim naseljima.

Podgorica je, kažu, dobila obrise glavnog grada, a zadovoljstvo među njenim stanovnicima je vidljivo na svakom koraku. Podaci, dodaju, govore sami za sebe.

„U septembru ove godine već je utrošen godišnji budžet namijenjen za realizaciju infrastrukturnih projekata. Ovo pokazuje da se i kako se radilo u prethodnih godinu dana“, navodi Zečević.

Ulice, kažu, govore o rezultatima.

“Sređeni putevi su suština našeg rada u proteklih godinu dana.Nismo selektivno birali koje ulice ćemo popraviti, nismo trgovali potrebama građana. Mi smo vaše potrebe slušali i vidjeli, jer to su potrebe svih nas. Dokazali smo da može da se radi u interesu svih građana Podgorice, bez izuzetka, samo ako su na mjestima odlučivanja ljudi sa znanjem, odgovornošću, vizijom i željom da se rezultati k vide u svakom dijelu grada. Mi radimo za građane, za bolju, sigurniju i uređenu Podgoricu. Za razliku od naše vizije, bivši režim je neodgovorno i nezajažljivo rovario i po ulicama i po standardu građana. Transparentnost u djelima je vodilja naše uprave. Sa nama su čista posla i ne skrivamo se iza praznih obećanja. Naš rad govori za nas, i građani to prepoznaju. DPS je birao selektivnost, mi biramo čist grad za sve nas”, zaključuje se u saopštenju koalicije “Za budućnost Podgorice – grad svih nas”.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се