Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

P.R.

12. 09. 2024. 16:10 >> 16:25
Čitaj mi:

KONATAR

"Građani će na izborima poručiti da ne pristaju na ponižavanje Crne Gore"

Potpredsjednik i šef poslaničkog kluba GP URA Miloš Konatar poručio je da premijer Milojko Spajić i predsjednik Skupštine Andrija Mandić više ne znaju šta rade, dodajući da svakim danom ponižavaju građane i državu Crnu Goru.

"Mandić prvo otkazuje sjednicu da bi Spajić pobjegao zbog lošeg zakona o razvojnoj banci, plašeći se naših argumenata i kritike, navodno zbog brige da se Skupštinska govornica ne koristi u kampanji. A onda isti taj Mandić zakazuje sjednicu samo tri dana pred izbore u Podgorici, da bi u finišu kampanje iskoristili zakone o smanjenju doprinosa za Fond PIO i podizanju poreza i akciza, koje je predsjednik Milatović odbio da potpiše, jer su ti zakoni tek loši i pogubni za Crnu Goru", navodi Konatar. 

Konatar smatra da je sreća za Crnu Goru što su Spajića i Mandića građani pročitali.

"To će im jasno reći 29. septembra na izborima u Podgorici - da ne pristaju na njihove prevare i ponižavanje Crne Gore", zaključio je Konatar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се