Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

B.B.

12. 09. 2024. 12:10 >> 12:17
Čitaj mi:

LIDERI SEP-a u City kvartu

"Umjesto škole, vrtića i doma zdravlja divlja deponija, vrijeme je za red"

Odlazeća gradska vlast pokazuje na svakom koraku i u svakom trenutku da se ne rukovodi interesima građana već ličnim ambicijama i ciljevima, zbog čega trpe građani i kvalitet njihovog života, i prilika je da se to promijeni 29. septembra, poručili su predstavnici Izborne liste "Vrijeme je za red – Stranka evropskog progresa – Duško Marković" u razgovorima i druženju s građanima City kvarta.

Predsjednik Stranke evropskog progresa Duško Marković i nosilac Izborne liste Ilija Mugoša kazali su okupljenim građanima da nesposobna, neodgovorna i bahata vlast mora biti promijenjena, kako bi se u ovim dijelu grada i u cijeloj Podgorici vratio red.

Ilija Mugoša je na mjestu dječjeg igrališta u čijoj je blizini nastala divlja deponija otpada najavio da će Stranka evropskog progresa, kada nakon promjene vlasti bude u prilici, dovesti ovu lokaciju u red, i to u prvih stotinu dana.

"U našem Programu 'Uredimo Podgoricu' je prikupljanje i zbrinjavanje otpada važna stavka koja podrazumijeva pravovremeno prikupljanje i odvoženje otpada i otvaranje savremenih postrojenja za ekološku obradu otpada.
Obišli su i obližnju lokaciju na kojoj je odavno trebalo da počne gradnja škole i dječjeg vrtića. Duško Marković je kazao da je 41. Vlada Crne Gore čiji je predsjednik bio otkupila prostor nekadašnje fabrike "Radoje Dakić" s planom da tu budu škola, vrtić i dom zdravlja i dala naloge za početak projekta.

„Prošlo je od tada četiri godine. Mi vidimo da ovdje od toga nema ništa. Imamo lokaciju i prostor koji je pretvoren u smetlište i divlji parking“, kazao je Marković.

Dodao je da će Stranka evropskog progresa nakon promjene vlasti 29. septembra uraditi sve da ova lokacija bude privedena namjeni i da na njoj počne gradnja škole, doma zdravlja, i vrtića.

"Vrijeme je da promijenimo i gradsku vlast, a nakon toga veoma brzo mijenjaćemo i državnu vlast. Jer nam, kao što nam u Podgorici treba odgovorna vlast, tako nam u državi treba odgovorna državna vlast i vlada koja će znati da štiti državne i nacionalne interese, ali interese svakog njenog građana. … Vrijeme je za odgovorne i profesionalne ljude koji će udahnuti život Glavnom gradu i vratiti dostojanstvo našoj lijepoj zemlji", kazao je Marković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се