Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

B.B.

10. 09. 2024. 19:39 >> 19:39
Čitaj mi:

Abdić

"Kod nas nema populizma, nudimo konkretna rješenja"

Nosilac liste "I riječju i djelom!" Nermin Abdić danas je na predstavljanju programa kazao da će svaki dio Podgorice biti ravnomjerno razvijen, te da nije jedan od onih koji obećava brda i doline, a da od toga kasnije nema ništa.

"Sjutra ne budemo li adekvatna lokalna uprava i adekvatan menadžment, neka nas narod ćera, znate već dobro poznatom metlom slobodno. Ja ću prvi poći i reći mi nijesmo sposobni da vodimo ovu rabotu. Dajte nekima drugima ko je sposoban više", poručio je Abdić.

On je dodao kako nakon 29. septembra u Glavnom gradu više neće biti političkih potkusurivanja i borbe oko fotelja, već će profesionalizam, struka, stručnost, etičnost i posvećenost građanima Podgorice biti prioritet.

"Ko god to ne bude radio i sprovodio, pa da je i iz redova ovog mog tima, neka ide slobodno sjutra kući ako je nesposoban i nije na usluzi građanima. Ne može se više desiti da imamo nedostupne lokalne funkcionere i direktore javnih preduzeća. Moraju da budu na terenu 24 h i da osjećaju potrebe svakog stanovnika Glavnog grada. To je nama cilj!", kazao je Abdić.

Na kraju Abdić je dodao kako sa ovom listom nema populizma, te da govori o realnim životnim potrebama svakog građanina Podgorice.

"Sa nama nema kalkulacija, sa nama građanke i građani Podgorice znaju na čemu su i ono što vam sigurno obećavam, kao prvi među jednakima – da vas nećemo iznevjeriti. Principe i obraz nećemo pogaziti nikad, bar dok sam ja na ovom mjestu đe sam", zaključio je nosilac liste “I riječu i djelom!” dr Nermin Adbić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се