Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

B.B.

10. 09. 2024. 16:08 >> 16:08
Čitaj mi:

OO BS Gusinje

U nedjelju pečat na novo poglavlje u istoriji opštine

Građani Gusinja će u nedjelju ubjedljivo potvrditi da žele nastavak razvoja opštine, nove investicije i nova radna mjesta, saopšteno je iz OO Bošnjačke stranke Gusinje.

Pozvali su građane ove opštine da u nedjelju, na izborima, daju svoj glas onima koji se ne osvrću nazad, već koji žele da idu naprijed.

“Obećavamo nova radna mjesta, jer osnovni preduslov ostanka naše omladine, koju su u velikom broju nazadne politike otjerale iz Gusinja, jeste da zajedno stvaramo i gradimo naše Gusinje. Mi smo svoje sudbine vezali za Gusinje i daćemo doprinos da naš grad bude grad napretka, grad koji će turistima ponuditi nove sadržaje i koji će svim građanima Gusinja učiniti da imaju dostojan život”, poručuju u ovoj partiji.

Iz OO BS Gusinje su kazali da je potpuno jasno da će koalicija “Srcem za Gusinje”, biti ključni nosilac buduće vlasti i da će nastaviti da vodi opštinu i u narednom periodu.

“Iza nas je sjajnih 12 mjeseci, gdje se konstantno radilo. I tu se nećemo zaustaviti. Građanima obećavamo nove sportske sadržaje, obećavamo nove putne pravce i obećavamo, kao i do sada, potpunu otvorenost za sve sugestije, prijedloge i kritike”, saopšteno je iz OO BS Gusinje.

Pozvali su građane da ne nasijedaju na provokacije određenih političkih subjekata, koji žele da posvađaju svoje sugrađane.

“Njima na obraz. Mi čuvamo sklad u našem gradu. Nećemo dopustiti da nas zavade oni čija se saopštenja štancuju u Podgorici. O Gusinju će odlučivati građani Gusinja. Srcem za Gusinje”, poručuju u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се