Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

P.R.

09. 09. 2024. 14:29 >> 14:29
Čitaj mi:

DPS Gusinje

"Niti će 'Srcem za Gusinje' imati apsolutnu vlast, niti će BS imati najviše mandata"

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Gusinje saopštili su tvrdnje da ovih dana prisustvujemo brutalnoj i nezapamćenoj zloupotrebi državnih i lokalnih resursa u predizbornoj kampanji u Gusinju u kojoj prednjači lista "Srcem za Gusinje", a posebno Bošnjačka stranka (BS).

"Desetine ugovora o djelu, zapošljavanja, isplata raznoraznih socijalnih pomoći, ugovori za stalno u državnim firmama kojim rukovodi BS, samo su dio repertoara koji se koriste u predizbornoj kampanji sa ciljem da navedena lista namakne apsolutnu vlast", navode u saopštenju.

Smatraju da su uzaludni i jalovi napori da se građani Gusinja, kako navode, obmanu i kupe.

"Danas, sedam dana prije izbora im obećavamo – niti će 'Srcem za Gusinje' imati apsolutnu vlast, niti će Bošnjačka stranka pojedinačno imati više mandata od DPS-a, zaključili su u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се