Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

P.R.

09. 09. 2024. 12:52 >> 12:50
Čitaj mi:

Borovinić-Bojović

"Podgorica mora biti grad svih koji u njemu žive"

Nositeljka liste "Za budućnost Podgorice - grad svih nas" Jelena Borovinić-Bojović poručila je da Podgorica mora biti grad svih koji u njemu žive.

"Do 2022. godine, Podgorica je bila zarobljeni grad, plijen DPS-a i njihove hobotnice koji su je tretirali kao poligon za svoje interese i bogaćenje. Nijesu gradili Podgoricu da bude grad za lijep i komforan život svih nas, već samo za njih", poručeno je sa uvodne konvencije koalicije "Za budućnost Podgorice - grad svih nas", odžanog 8. septembra u sali stare zgrade Vlade.

Onda su, 2022. godine, kako navode, oslobodili i Podgoricu.

"Napravili smo dogovor da konačno Podgoricu stavimo na prvo mjesto, da je učinimo slobodnim gradom koji daje šansu svakom od nas – mladima i starima, Srbima i Crnogorcima, Hrvatima i Romima, Bošnjacima i Albancima. Grad u kome želimo da ostanemo, da živimo i ostarimo zadovoljni", dodaju.

Tvrde da je hobotnica bivšeg režima ponovo pustila svoje pipke na Podgoricu, pomognuta, kako navode, i nekim novim akterima željnim vlasti, a ne bolje budućnosti Podgorice.

"Zajedno su blokirali sve planove koje smo napravili", tvrde iz koalicije "Za budućnost Podgorice".

Jedina žena nosilac liste na izborima Borovinić-Bojović istakla je da Podgorica mora biti grad svih koji u njemu žive.

"Kao ljekar, znam da proces ozdravljenja traži vrijeme, a to su znali i oni koji bi da vrate virus partijske korupcije u naš grad. Mi to nećemo dozvoliti. Broj devet je promijenio Crnu Goru 30. avgusta 2020. godine, promijeniće i Podgoricu, zato je vrijeme da odbranimo pobjedu koju smo osvojili", rekla je Borovinić-Bojović. 

Radoš Zečević za svoj rad navodi konkretne rezultate iz preduzeća "Putevi" i viziju daljeg razvoja.

"Sa ovim mladim ljudima iza nas i sa vama mladima ispred nas, spremni smo da realizujemo brojne projekte koji će unaprijediti život u Podgorici", kazao je Zečević, dodajući da će se razvoj grada nastaviti.

Vladimir Bulatović Podgoricu vidi kao teren za bolji život i pohvalio je timsku dinamiku.

"Odbrana koju čine naši lideri, a napadački red naši kandidati za odbornike, povezani sa građanima kao veznim redom - garantuju pobjedu. Vrijeme je za budućnost Podgorice bez saplitanja, vrijeme je za sigurnu, stabilnu i modernu Podgoricu", rekao je Bulatović.

Bogdan Božović je potvrdio da koalicija "Za budućnost Podgorice - grad svih nas" ostaje pouzdan partner svim građanima.

"Za nas nema Podgorice prvog i drugog reda, već jedna Podgorica za sve. Svaki građanin sa nama je spokojan", kazao je Božović.

Branko Kovačević naglasio je potrebu za organizovanim gradom bez institucionalnog haosa.

"Naša misija je istorijska. Naši kadrovi su spremni da nastave tamo gdje su nas na trenutak usporili - ka izgradnji Podgorice bez haosa, s velikim i ostvarivim planovima i projektima", rekao je Kovačević.

Andrija Babović opisao je viziju snažne i lijepe Podgorice, grad porodica koje su srećne i zadovoljne.

"Za to su potrebni ljudi iskrenih namjera i čistih biografija, koji mogu da obezbijede pravu budućnost za naš grad", kazao je Babović te dodao da jedino koalicija "Za budućnost Podgorice – grad svih nas" ima rješenje za danas i viziju za sjutra.

Stefan Vešović istakao je značaj kontinuiteta i nove vizije za grad.

"Pred nama su novi izazovi. Podgorica zaslužuje da bude grad u koji ostajemo svi. Zahvaljujem se svima na radu, trudu i zalaganju po kojem je naša koalicija postala prepoznata, rekao je Vešović.

Boban Radević istakao je vrijednosti zajedništva i tolerancije koje promoviše koalicija.

"Iza nas nema afera, pogrešnih misli ili ukradenog novca. Vrijeme je da sačuvamo pobjedu koju smo zajedno ostvarili", kazao je Radević.

Na ovom skupu, koalicija je, kao navode, još jednom potvrdila svoju posvećenost razvoju, stabilnosti i sigurnosti za sve građane Podgorice.

"Sa jasnim planom i iskusnim timom, koalicija 'Za budućnost Podgorice - grad svih nas' ulazi u izborne trke s odlučnošću da nastavi svoj rad na unapređenju života svakog građanina Podgorice", zaključeno je na uvodnoj konvenciji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се