Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

A.B. [ Portal RTCG ]

08. 09. 2024. 22:03 >> 22:04
Čitaj mi:

BOSILAC LISTE DPS-A

Abdić obećao da će popraviti stanje na stadionu Budućnosti

Nosilac odborničke liste Demokratske partije socijalista “I riječju i djelom!” Nermin Abdić saopštio je da će nakon izbora u Podgorici popraviti stanje na fudbalskom stadionu "Budućnost" u Podgorici.

"Nebriga, nestručnost, neprofesionalizam i nemaran odnos doveli su do ovih okolnosti. Obećavam vam da ćemo sve te stvari ispraviti i da se više nikada neće desiti da naša Budućnost i naša fudbalska reprezentacija ne igraju na ovom stadionu koji svi doživljavamo kao hram sporta i u Podgorici i u Crnoj Gori", rekao je on. 

Zato će, kako je poručio Abdić, poslije 29. septembra ispraviti sve loše navike.

"I riječju i djelom", poručio je Abdić. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се