Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

M.M.

03. 09. 2024. 10:26 >> 10:29
Čitaj mi:

lokalni izbori

Demokratska partija socijalista predala listu u Kotoru

Demokratska partija socijalista predala je sinoć listu za predstojeće izbore u Kotoru, saopšteno je iz te partije.

"Zadovoljstvo nam je što na izbore izlazimo sa listom na kojoj su ljudi koje Kotorani jako dobro znaju, a koja predstavlja spoj iskusnih i stručnih ljudi, ali i mladih ostvarenih pojedinaca koji garantuju promjene koje su Kotoru prijeko potrebne", saopštili su iz te partije. 

Poručuju da sam naziv liste dovoljno govori da je za njih i prije i iznad svega – Kotor i njegova dobrobit te da je zajednička vizija o budućem razvoju grada ono što je okupilo pojedince koji su spremni da svoj lični i profesionalni integritet založe za razvoj našeg grada nakon pobjede na predstojećim izborima.

"Došlo je vrijeme za političke promjene, ali i za promjenu praksi u radu lokalne vlasti i veće korišćenje potencijala koje naš grad ima. Pozivamo sve da u fer i korektnoj političkoj utakmici položimo račune pred građanima i izmjerimo snage jer svima nama zajedno mora biti Kotor prije svega!", stoji u saopštenju. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се