Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

A.M.

30. 08. 2024. 10:34 >> 10:35
1

POKRET NAPRIJED

Kadić: Svjesni smo izazova koji su pred nama

Pokret Naprijed sa velikom energijom i optimizmom izlazi na lokalne izbore u Podgorici i očekuje da bude najprijatnije iznenađenje na njima, kazao je nosilac liste Vuk Kadić. Vjeruju da imaju mnogo razloga za optimizam jer nude konkretna rješenja za izazove sa kojima se suočava Podgorica.

“Poznato je da je svaki izborni rezultat kombinacija emocija i tehnike. Emocija je poruka koju šaljete ka biračima, dok je tehnika organizacija pokreta. Ukoliko nemate jedan od tih elemenata, ni rezultat neće biti dobar”, rekao je Vuk Kadić, nosilac liste Pokret Naprijed – Za Podgoricu i porodicu.

Kaže da je srećan jer su okupili tim stručnih i posvećenih ljudi koji vjeruju u njihovu viziju.

"A naš cilj tokom kampanje je da energija koja postoji među nama dopre do svakog građanina. Ukoliko uspijemo u tome – rezultat će iznenaditi mnoge”, istakao je Kadić

Vuk Kadić naglašava da su u pokretu svjesni izazova koje nosi prvo učešće na izborima, ali su takođe uvjereni da su izgradili dovoljno snažnu mrežu koja će omogućiti prisutnost kontrolora i posmatrača Pokreta Naprijed na svim biračkim mjestima.

On tvrdi sa su do sada uložili značajne napore u organizaciju i formiranje timova koji će biti na terenu tokom cijelog izbornog dana, osiguravajući tako da svaki glas dat Pokretu bude pravilno prebrojan.

"Trenutna istraživanja pokazuju da će, zbog negativne kampanje koje stranke vode, izlaznost biti relativno mala. Zbog toga bi motivisanje birača da izađu na izbore trebalo da bude od ključne važnosti za sve koalicije i partije koje učestvuju na ovim izborima. U Pokretu Naprijed vjeruju da je svaki glas bitan i da apstinencija nikada nije dio rješenja. Zbog toga će kandidati za odbornike liste DR VUK KADIĆ – POKRET NAPRIJED – ZA PODGORICU I PORODICU biti u direktnom kontaktu sa građanima, kako bi ih informisali o važnosti učešća što više građana na ovim izborima", ističe se u saopštenju.

“Razumijemo razočaranje mnogih građana u ono što se dešavalo posle 30. avgusta 2020. godine, ali baš zbog toga smatramo da je Pokret Naprijed pravi izbor za njih. Mi nudimo konkretan program u pet tačaka i rješenja za ekonomiju, infrastrukturu, socijalne probleme. Takođe dajemo odgovore za bitne probleme mladih i ekologiju”, naveo je Kadić.

Apstinenti i razočarani građani su, svakako, kako ocjenjuje, oni koji najviše osjećaju potrebu za promjenama.

"Cilj Pokreta Naprijed je da ih uvjeri da ne odustaju od svojih prava, već da im se pridruže donoseći novu energiju i viziju pridružujući se većini građana Podgorice koji žele pozitivne promjene i Podgoricu u kojoj će svi imati šansu za bolju budućnost", zakjučeno je u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се