Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

A.B. [ Portal RTCG ]

28. 08. 2024. 22:21 >> 22:23
2
Čitaj mi:

POSLANICA SNP-A

Kaluđerović: Ozbiljno razmatramo koaliciju sa DNP i NSD

Socijalistička narodna partija (SNP) ozbiljno razmatra opciju koalicionog nastupa sa Novom srpskom demokratijom (NSD) i DNP-om na čelu sa Jelenom Borovinić Bojović, jer vjerujemo da bi takav model dao sinergetski efekat, kazala je za Portal RTCG poslanica SNP-a Slađana Kaluđerović.

Kaluđerović je kazala da će se sjednica Odbora SNP-a Glavnog grada, na kojoj će se izjasniti o načinu izlaska na izbore u Podgorici, održati sjutra.

"Ne bježimo ni od samostalnog nastupa, budući da iza nas stoje konkretna djela", rekla je ona.

Kaluđerović smatra da se u SNP vraća povjerenje, o čemu svjedoči, kako tvrdi, preko 1.700 potpisa podrške koje su prikupili.

"To je 50 odsto više od potrebnog broja. Pozitivne vibracije sa terena nas obavezuju da se ne opuštamo, već da nastavimo s aktivnostima i na lokalnom i na državnom nivou", zaključila je ona. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се