Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

M.M.Lj.

18. 09. 2024. 07:53 >> 13:03
2

Podgorica

„Neverne bebe“ večeras na Trgu nezavisnosti  

Večeras u 21 sat biće održan koncert regionalno popularnog benda "Neverne bebe".

"Neverne bebe" postoje od 1993. a u aktuelnoj postavi nastupaju od proljeća 2011, kada se Jeleni Pudar na mjestu vokala pridružila Tijana Sretković. Ostali članovi benda su: Vladan Ðurđević (bas), Saša Ranđelović (gitara), Vladimir Ružičić Kebac (bubnjevi) i Milan Ðurđević (klavir, hammond, klavijature, autor tekstova, muzike i aranžmana, producent). Pridruženi članovi su Andreja Stojić (gitare) i Nemanja Savić (vokal, akust.gitara i perkusije).

Karakteristični po idejama od kojih nisu htjeli da odstupe ni u najtežim godinama i želeći da sviraju jedino ono što osjećaju bez kompromisa, članovi "Nevernih beba", izborili su se za svoju poziciju na regionalnoj pop-rok sceni i deklarisali kao skup izuzetnih muzičara, što najbolje pokazuju na koncertima. U dosadašnjoj karijeri bend je održao preko 2000 koncerata u različitim koncertnim prostorima. Objavili su osam studijskih albuma: Neverne Bebe I (1994); Neverne Bebe II (1997); Neverne Bebe III "Južno od sreće" (2001); Neverne Bebe IV "The best of - Dvoje" (2004); Neverne Bebe V "Iza oblaka" (2007); Neverne bebe VI “Praštam” (2012); Neverne bebe VII “Priča o nama” (2017); Hodaj (2022).

Koncert u Podgorici dio je manifestacije Podgoričko kulturno ljeto.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније