Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

M.V. [ Radio Kotor ]

24. 08. 2024. 22:57 >> 23:01
Čitaj mi:

festival nacionalnog značaja

Počela tradicionalna manifestacija Bokeška noć

Tradicionalna manifestacija Bokeška noć, koja ima status nematerijalnog kulturnog dobra od nacionalnog značaja počela je večeras od 21 sat, a njen početak najavila je kotorska Gradska muzika zajedno sa jedrilicama Jedriličarskog kluba „Lahor“.

Ulaskom u koridor, okićene barke predstaviće se publici i žiriju i konkurisaće za nagrade, čiji je fond 3.000 eura.

Žiri u sastavu: kotorski meštar Mijo Milovanović, predsjednik i članovi – direktorica Kulturnog centra Radmila Beća Radulović i u ime sponzora, direktor „Luke Kotor“ AD Ljubo Radović, odlučiće kome će pripasti prvo mjesto i 1.500 eura, drugo u iznosu od 1.000 i treće i 500 eura.

Program na moru uljepšaće veliki vatromet.

Nakon završetka nastupa na akva pozornici, fešta će se nastaviti na trgovima u Starom gradu. Na Pjaci od sata goste će zagrijati Dj Niggor i pripremiti ih za nastup Danijele Martinović sa bendom.

Raznolika je ponuda što se muzike tiče, pa će na Pjaci Sv. Luke nastupiti Luka Tarle i Ljubo Čikić.

Na Pjaci od muzeja gostuje Trio mare bend, na Pjaci od brašna – DJ BURA i THE GRUPA, na Pjaci Sv. Tripuna- DJ DIMI i VIS TETRA, na Škaljarskoj pjaci – JELENA i KIKO i na Pjaci od Kina – FANKULO BAND.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније