Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

A.B. [ Portal RTCG ]

18. 08. 2024. 12:30 >> 12:32
Čitaj mi:

GRAD TEATAR

Koncert za pamćenje: Omaž velikanima Dušku Gojkoviću i Nikoli Mitroviću

U Budvi je sinoć na sceni između crkava održan koncert pod nazivom “Jazz summit - Sjećanje na Duška Gojkovića i Nikolu Mitrovića”.

Publika je imala priliku da uživa u raznovrsnom repertoaru koji je obuhvatao kompozicije poput "Downtown Talk", "Mimoscope", "Jada", "Mimo od Budve", "Samba Tzigane", "Devojko mala", "Blues for Mimo" i "Menina Moca".

Ovaj koncert, prepun emocija i vrhunske muzike, bio je dostojan omaž velikim umjetnicima Dušku Gojkoviću i Nikoli Mitroviću, ostavivši snažan utisak na sve prisutne, zbog čega je publika dva puta tražila bis.

Nastupili su Dragoslav Fredi Stanisavljević, Marko Đorđević, Kori Vilkoks, Rastko Obradović, Ljubomir Turajlija, Lazaro Del Toro Vega, Milorad Šule Jovović, Sara Jovović i Martin Đorđević.

Specijalni gost koncerta bio je Budvanin Željko Vasović, čiji je nastup posebno doprinio emotivnoj atmosferi večeri.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније