Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

A.B. [ Portal RTCG ]

02. 06. 2024. 10:42 >> 10:42
Čitaj mi:

IZLOŽBA "PUTOSITNICE"

Fotografije Lidije Vukčević Vučurović u KIC-u

Deseta samostalna izložba fotografija Lidije Vukčević Vučurović „Putositnice” biće otvorena u utorak, 4. juna, u izložbenom holu KIC-a „Budo Tomović”.

Izložbu će otvoriti Nela Savković Vukčević sa početkom u 19:30 sati. 

Vukčević Vučurović je autorka preko 20 objavljenih naslova, stotinjak naučnih radova, a od 2012. godine je i fotografkinja.

Do sada je imala jednu zajedničku izložbu u Italiji, ali i osam samostalnih u Zagrebu, Samoboru, Cetinju, Podgorici i Nikšiću.

Ilustruje svoje knjige i izdanja vlastitim fotografijama, ali i kolumne koje piše za crnogorske novine i portale.

O njenim fotografijama govorili su i pisali ugledni pisci, intelektualci i slikari: Nikola-Mijo Vujošević, Dimitrije Popović, Tonko Maroević, Bogić Rakočević i Balša Brković.

Postavka se može pogledati do 10. juna.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније