Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

K. J.

25. 04. 2024. 13:51 >> 13:53
Čitaj mi:

U 20 SATI

Predstava „Klara, dogodilo se nešto neočekivano” 30. aprila

Predstava „Klara, dogodilo se nešto neočekivano” u produkciji Scene „Maska” iz Šapca biće izvedena na sceni Nikšićkog pozorišta u utorak, 30. aprila sa početkom u 20 sati.

U predstavi igraju: Aneta Tomašević (Klara), Ivan Tomašević (Daneš) i Aleksandra Ristić (Katuša).Tekst su pripremili Aneta i Ivan Tomašević, koji potpisuje i režiju ove predstave.

“Predstava „Klara, dogodilo se nešto neočekivano” se sa uspjehom igra preko 20 godina. Na Danima Zorana Radmilovića u Zaječaru, za ulogu Daneša, Ivan Tomašević je dobio „Zoranov brk“, a na internacionalnom festivalu „Trema fest“ predstava je dobila tri nagrade: Bronzanu plaketu za predstavu, nagradu publike, a Aneta Tomašević je dobila zlatnu masku za glavnu žensku ulogu. Scena „Maska“ i predstava „Klara, dogodilo se nešto neočekivano“ su izazvali veliku  pažnju u pozorišnom životu Srbije, a predstava je po pozivima iz inostranstva gostovala u  Njemačkoj, Austriji, Češkoj, Sloveniji, Rusiji...”, navodi se u saopštenju.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 7 eura.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније