Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ V.Kljajević ]

28. 11. 2023. 20:40 >> 20:42

BIJELO POLjE

Bogat repertoar Jesenjeg pozorišnog salona

Jesenji pozorišni salon, treći po redu, održaće se u Bijelom Polju od 1. do 5. decembra.

Na repertoaru su četiri predstave za odrasle i jedna dječja.

Salon će otvoriti komad Dragana Koprivice “Ajmo na fuka” nastao u koprodukciji Hrvatskog narodnog kazališta u Mostaru i Narodnog pozorišta iz istog grada.

Predstava ''Nobelovci'', autorski projekat Obrada Nenezića u izvođenju Bjelopoljskog pozorišta na repertoaru je u subotu.

Za najmlađe ljubitelje pozorišta već sjutradan biće izvedena predstava ”Energija i ja”, po tekstu i režiji Dušanke Belade, u izvođenju Umjetničkog ateljea ''Arlekin'' iz Podgorice.

Pretposljednje večeri pozorišnog salona planirana je komedija "Kuku, majko”, po tekstu Nikole Popovića, u režiji Jovana Jelovca Cavnića u izvođenju pljevaljskog Centra za kulturu.

Zavjesu na ovogodišnji salon spustiće predstava Bjelopoljsko pozorište sa komadom ''Kokoška'', koju je prema tekstu Nikolaja Koljade režirao Moamer Kasumović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније