Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

K. J.

30. 10. 2023. 12:07 >> 12:09

POEZIJA

Promocija knjige Biljane Milivojević 3. novembra u Kotoru

Promocija zbirke poezije Biljane Milivojević ,,Jedino nema dečijih briga'' počinje u Multimedijalnoj sali Kulturnog centra „Nikola Đurković u Kotoru, 3. novembra u 19 sati, saopšteno je iz te ustanove.

“Učestvuju urednica knjige, Natalija Đaletić i autorka. Biljana Milivojević je rođena u Beogradu. Završila je VIII gimnaziju i Ekonomski fakultet u Beogradu. Od četvrte godine, knjige su joj bliski prijatelji, saputnici i vodiči. Posle kratkog ljetovanja u Boki Kotorskoj 1997. godine, kupila je karte u jednom pravcu i sa porodicom se doselila u Kotor. To je bio grad u kome su izabrali da žive. Poeziju piše od 2017. godine. Mirno, ali živopisno okruženje Boke Kotorske veoma je inspirativno. Božanstvena priroda nadograđena kreacijama čovjeka uvijek je nadohvat očiju i srca. Umjetnošću se bave i njena djeca (slikarstvom i muzikom), tako da je njihov dom veoma često izložbeni prostor i muzička pozornica”, navodi se u saopštenju.

Izdavač je Ouroboros iz Podgorice,  a objavljivanje knjige je podržala Opština Kotor kroz sufinansiranje projekata iz oblasti individualnog kulturnog stvaralaštva.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније