Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

Б.Б.

29. 05. 2023. 21:09 >> 21:09

U CNP-U

Baletska predstava "Krik" na Sceni Studio

Baletska predstava "Krik" baletske trupe "Ballo" biće izvedena večeras i sjutra veče na Sceni Studio Crnogorskog narodnog pozorišta sa početkom u 20 sati.

Na muziku Kevina Mekleoda, koreografkinje Tamara Vujošević Mandić i Slavka Nelević su, zajedno sa igračima (Jelena Simić, Ana Babić i Marko Radonjić) na početnu ideju smišljale rješenja i stvorile predstavu "Krik".

"U predstavi se bavimo međuljudskim odnosima koje često karakterišu netolerancija, samoživost i nasilje. Otvoreno i direktno, kroz pokret i ekspresiju oslikan je ljudski nagon za potčinjavanjem, postepeno gradiran ka neminovnom uništenju onog drugog – žrtve", kazali su iz baletske trupe "Ballo".

Ulaznice se mogu rezervisati i kupiti na zvaničnom web sajtu pozorišta www.cnp.me.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније