Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

Б.Б.

28. 11. 2022. 08:40 >> 08:49

POZIV KIC-A

Mladi da se pridruže Forumu mladih pisaca

KIC "Budo Tomović" poziva mlade, neafirmisane autore da se pridruže Forumu mladih pisaca, i djeluju kao nova generacija ove književne grupe na čijim se okupljanjima čitaju i komentarišu radovi, razmjenjuju informacije o konkursima i drugim književnim temama.

Kako navode u saopštenju, forum je osnovan u cilju stimulisanja mladih neafirmisanih pisaca, prije svega studentske i srednjoškolske populacije, i njihovog stvaralaštva.

"Gotovo osam godina članovi grupe se u prostorijama KIC-a sastaju, diskutuju o svojim pjesmama i pričama, organizuju javne nastupe, i na kraju svake godine, u godišnjim zbornicima Foruma, uz profesionalno recenziranje, objavljuju svoje radove. Do sada je objavljeno sedam zajedničkih knjiga", navode u saopštenju.

Zainteresovani, do 25 godina starosti treba da pošalju svoj CV na e-mail: kicknjizevni@gmail.com, najkasnije do 15. 12. 2022. godine.

Više informacija može se naći na sajtu: https://forummladihpisaca.com/

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније