Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ R.B. ]

25. 11. 2022. 13:17 >> 13:17

ULAZ SLOBODAN

"Igla ispod praga" na Sceni Studio

Na Sceni Studio Crnogorskog narodnog pozorišta večeras će, u 20 časova, biti prikazan dugometražni igrani film crnogorskog reditelja Ivana Marinovića "Igla ispod praga".

Predstava je označena kao crna komedija, međutim ne treba se ograničiti na ovu žanrovsku odrednicu jer je reč o djelu iznijansiranom različitim raspoloženjima, od sjete i nostalgije do gorkog humora, neodredivom baš kao i ljudska priroda o kojoj govori, navode iz CNP-a.

Uloge tumače Nikola Ristanovski, Leon Lučev, Ljubomir Bandović, Seka Sablić, Bogdan Diklić, Dejan Đonović, Goran Slavić, Dragana Dabović, Kristina Stevović, Tihana Ćulafić, Mirko Vlahović, Mitko Apostolovski, Stevan Radusinović, Momo Pićurić, Marta Pićurić

Nakon filma će Danilo Marunović, reditelj i urednik filmskog programa Crnogorskog narodnog pozorišta voditi razgovor sa rediteljem, koji će odgovarati na pitanja publike.

Ulaz je slobodan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније