Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

Б.Б.

30. 09. 2022. 17:05   >>  17:04

U SKLOPU DJEČIJE NEDJELjE

"Pipi Duga Čarapa" i "Zemlja čudesa" u Nikšićkom pozorištu

U sklopu "Dječije nedjelje", Nikšićko pozorište, tokom oktobra, organizuje izvođenje dvije predstave za djecu. Predstava "Pipi Duga Čarapa" i "Zemlja čudesa" koje će se odigrati 3. i 5. oktobra.

Predstava Pan teatra iz Beograda "Pipi Duga Čarapa u kvizioneru" biće izvedena na sceni Nikšićkog pozorišta u ponedjeljak, 3. oktobra u terminima od 10 h i 12 h.

Kako ističu u Nikšićkom pozorištu, priča je o nestašnoj djevojčici Pipi koja odbija da ide u školu, jer smatra da sve zna. Na nagovor kobile Mici, odlazi na takmičenje u kvizu znanja, kako bi svima pokazala da njoj škola nije potrebna. Međutim, tamo je čeka veliko iznenađenje...

U predstavi igraju: Marta Milosavljević, Tijana Upčev i Ivan Ivanov. Režiju potpisuje Olivera Viktorović Đurašković.

Predstava traje 45 minuta i namijenjena je uzrastu od prvog do četvrtog razreda osnovne škole. Cijena ulaznice iznosi dva eura.

Predstavu "Zemlja čudesa", u sklopu "Dječije nedjelje", izvešće pozorišne trupe "Čarobnjaci" i JPU "Dragan Kovačević" iz Nikšića.

U predstavi je obrađeno pet poznatih bajki koje su ispričane na drugačiji način...Koristeći junake poznate djeci, uspjeli su da im približe važne teme kao što su značaj očuvanja okoline, zdrava ishrana, ponašanje u saobraćaju, briga o životinjama i rodna ravnopravnost.

Predstavu su pripremili vaspitači – mentori sa djecom predškolskog uzrasta i biće izvedena 5. oktobra, u terminima od 10 h i 18 h. Cijena ulaznice i za ovu predstavu je dva eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније