Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ I. P. ]

15. 05. 2022. 12:02   >>  12:01

OD 19H

Ana Karenjina sjutra veče u "Zetskom domu"

Majski repertoar Kraljevskog pozorišta “Zetski dom” biće nastavljen sjutra od 19 sati izvođenjem predstave "Ana Karenjina", koju je prema istoimenom romanu Lava Nikolajeviča Tolstoja režirao Mirko Radonjić.

Uloge u predstavi nastaloj u koprodukciji s Dramskim studiom “Prazan prostor” iz Podgorice tumače Sanja Vujisić, Pavle Prelević i Aleksandar Gavranić.

Za dramaturgiju je bio zadužen Ilija Đurović, dok je asistentkinja režije Hana Rastoder. Kostimografkinja je Lina Leković, producentkinja Marija Backović, a autor muzike Ilija Gajević.

Autori fotografskog i video materijala su Ana Kašćelan i Pavle Simonović, a dizajna Iva Mijanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније