Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

25. 05. 2021. 23:08 >> 23:11

INTERNACIONALNI ČASOPIS

Poezija Tanje Bakić promovisana u Indoneziji

Poezija crnogorske pjesnikinje Tanje Bakić objavljena je u novom broju indonežanskog internacionalnog časopisa za poeziju "Susreti uživo".

Ovaj časopis je pokrenut 2009. godine na ostrvu Bali, gdje izlazi i danas, sa tendencijom da objavljuje, kako to i ističe u svom tekstu Uvoda u ovaj broj, urednik časopisa Mark Julajsis, "nešto od najbolje književnosti iz svijeta ("some of the best writing from around the world").

Osim poezije Bakić, u novom broju časopisa Live Encounters nalazi se i poezija irskog pjesnika Terija Mek Donaua, australske pjesnikinje Sandre Rinju, irske pjesnikinje Pratibe Kasl, pjesnika i emeritusa prof. dr Džona Maksvela O Brajena sa njujorškog Kvin koledža, škotsko-australske pjesnikinje Loren Gibson, dr Artura Brumfilda, irskog pjesnika i stručnjaka za Beketa, te irsko-američkog pjesnika Ričarda Halperina, britanske pjesnikinje Grete Sajks i irske pjesnikinje En MekDonald.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније